Hvem er vi

Tak for henvendelsen. Hermed vores menuforslag, hvilket vi håber De må finde interessant og inspirerende. Vi er stolte af vores kvalitet og ønsker at De som kunde skal vide mest muligt om vores virksomhed. Derfor starter vi med lidt historie.

 

Restaurant Vindinggård åbnede dørene d. 10. november 2009 i Vindinggård centeret, hvor vi har serveret gode danske retter i restauranten og mad ud af huset samt arrangementer i vores selskabslokale. Vi har siden oktober 2010 overtaget Mølholm Slagter. Slagterforretningen er mest kendt for det store udvalg af mad ud af huset. Den gode gamle slagter forretning på Fredercia vej er dog lukket ned, men slagterens store ekspertise på diner transportable lever i bedste velgående. I 2016 lukkede vi for a la carte delen og idag fokuserer vi på arrangementer i huset og mad ud af huset.

 

Vi laver mad til fødselsdagsfester, familiesammenkomster, gadefester, herre- og damefrokoster. Herudover laver vi også receptioner, firmafrokost, klubber/loger og ældreordning ud af huset.

I vores lokale er der plads op til 50 personer. Der kan holdes fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, begravelser, møder og andre mærkedage. Vi sørger for alt, lige fra maden til betjeningen, bordopdækning til afrydning og rengøring. Vi vil guide jer frem til en god fest, så I og jeres gæster vil få en rigtig god oplevelse hos os.

 

Vi ser frem til at kunne betjene Dem og Deres Gæster

Shan Wong, kok

Jimmi Rasmussen, kok og tjener

Hella Rasmussen, smørrebrødsjomfru

  • Facebook Clean