INFO
Arrangementer i huset
-
Vi dækker op, laver mad, serverer drikkevarer og rengører efter.
-
Buffet og brunch min. 14 personer - alle dage.
-
Sammensæt menu min. 14 personer - alle dage.
-
Vi anbefaler at reservation af lokale sker i så god tid som muligt. Herefter aftales et tidspunkt, hvor vi planlægger menu/drikkevarer/bordopdækning osv.
-
Det endelige antal deltagere oplyses ca. 5 dage før arrangementet.
Mad ud af huset
-
Forretter/salater/ost/desserter er anrettet på fade/skåle, lige til at sætte på bordet.
-
Det varme holdes varmt i varmekasser, dog skal man selv sørge for at skære kødet og anrette tilbehør (kartofler) i skåle eller fade.
-
Buffet min. 14 personer - alle dage
-
Sammensæt menu min. 14 personer - alle dage
-
Emballage leveres retur til Vindinggårds selskabslokaler i rengjort stand senest 5 dage efter modtagelse. (Er emballagen ikke rengjort opkræves 500,-).
-
På dagen får man en service liste, hvor der står hvad man skal aflevere tilbage. Aftal hvornår I vil komme med servicen igen
-
.Anbefales serveringspersonale og lidt køkkenhjælp til anretning
-
.Levering fra 50 kr. eller afhentes frit i Vindinggårds selskabslokaler til aftalt tidspunkt.
Betalingsmetoder
• Betaling ved afhentning/levering med dankort eller kontant.
• Faktura, bankoverførsel.