Pensionist - madordning

Gælder kun i Vinding og Mølholm

 

Hvad tilbyder vi?

En madordning for ældre og pensionister i Vinding/Mølholm området. Maden er 100% hjemmelavet, frisk og leveres lun, til frokost, mandag - fredag.

Dog ingen levering i juledagene helligedage, samt ferielukket i uge 29 og 30.

 

Hvordan bestiller man?

Man får 2 ens bestillingssedler, så man udfylder begge to og beholder den ene selv, så kan man holde styr på hvilke dage, vi kommer forbi med mad.

Menusedlen bliver "fornyet" inden måneden er omme

Man kan også altid bestille eller ændre bestillingen på tlf: 75837766

Bestillingssedler bliver afhentet eller skal leveres i vores postkasse.

 

Hvor tit skal man have levering?

Det er op til behovet.  Man kan bestille de dage man vil have leveret, mellem mandag til fredag.

Man kan altid bestille flere til f.eks. weekenden eller til lukkedagene.

 

Hvornår leveres maden?

Vi levere maden mellem kl 11.00 - 13.00. Mandag - fredag.

 

Hvad koster det?

Prisen er 55kr. pr. ret inkl. levering.

Desserter koster 25kr.

 

Hvordan afregner man?

Vi skriver en regning for en måned af gangen. Dvs. 4 uger eller en hel bestillingseddel af gangen. 

Man kan betale med kontant, dankort, mobilepay eller kontooverførsel. Regningen kan også sendes på mail.

 

Kan maden afbestilles?

Ja, selvfølgeligt kan den afbestilles, der er ingen binding og ingen kontrakter, er man evt. ramt af sygdom, eller andre grunde til at man ikke skal have levering, kan den afbestilles ved at ringe til os, dagen før den pågældende dag.

Kan man spise maden senere?

Maden kan sagtens opvarmes til senere. Blot sørg for maden kommer på køl straks efter levering.

Opvarmes i mikrobølgeovn eller ca 100*c i en almindelig ovn.

Anbefales ikke frysning.

Frisk og hjemmelavet mad til vores ældre borgere i Vinding og Mølholm

Månedes menu kan se således ud:

  • Gule ærter med medister og rødbeder

  • Koteletter i fad med kartofler 

  • Karbonade med stuvede grønt og kartofler

  • Gammeldags oksesteg med kartofler og sovs

  • Ribbensteg med rødkål og kartofler samt sovs

  • Stegt kalvelever med bløde løg, sovs og kartofler 

  • Kåldolmer med brunsovs og kartofler 

  • Skipperlabskov med rødbeder og purløg

  • Forloren hare med kartofler og skysauce 

  • Boller i selleri med kartofler

  • Benløse fulge med kartoffelmos

  • Frikadeller med stuvede hvidkål og kartofler

  • Svinemørbrad a la creme og kartofler

  • Gullash med kartoffelmos

  • Skinke med grønlangkål og kartofler

  • Biksemad med spejlæg og bearnaisesovs 

  • Fiskefrikadeller med persillesovs og kartofler 

  • Osso Bucco med kartoffelmos