top of page

Praktiske info

Arrangementer i huset

·    Vi dækker op, laver mad, serverer drikkevarer og rengøring efter festen.

·    I festlokalet kan der være maks. 50 personer.

·    Åben mandag til lørdag for min. 15. personer. Søndag lukket.

·    Vi anbefaler at reservation af lokale sker i så god tid som muligt. Herefter aftales et tidspunkt, hvor vi planlægger menu/drikkevarer/bordopdækning osv.

·    Det endelige antal deltagere oplyses ca. 5 dage før arrangementet.

·    Husk at oplyse allergener inden ankomst


Mad ud af huset

·    Forretter/salater/ost/desserter er anrettet på fade/skåle, lige til at sætte på bordet.

·    Det varme holdes varmt i varmekasser, dog skal man selv sørge for at skære kødet og anrette tilbehør (kartofler, grønt) i skåle eller fade.

·    Buffet min. 15 personer – mandag til lørdag

·    Sammensæt menu min. 15 personer – mandag til lørdag

·    Emballage leveres retur til Vindinggårds selskabslokaler i rengjort stand senest 5 dage efter modtagelse. (Er emballagen ikke rengjort opkræves 500,-).

·    Aftal hvornår I vil komme med servicen igen

·    Levering fra 70 kr. eller afhentes frit i Vindinggårds selskabslokaler til aftalt tidspunkt.

​​Betalingsmetoder

• Betaling ved afhentning/levering med dankort, mobilepay eller kontant.

• Faktura, bankoverførsel.

Praktiske info: Tekst
bottom of page