Praktiske info
Arrangementer i huset
· Vi dækker op, laver mad, serverer drikkevarer og rengøring efter festen.
· I festlokalet kan der være maks. 50 personer.
· Åben mandag til lørdag for min. 15. personer. Søndag lukket.
· Vi anbefaler at reservation af lokale sker i så god tid som muligt. Herefter aftales et tidspunkt, hvor vi planlægger menu/drikkevarer/bordopdækning osv.
· Det endelige antal deltagere oplyses ca. 5 dage før arrangementet.
· Husk at oplyse allergener inden ankomst
Mad ud af huset
· Forretter/salater/ost/desserter er anrettet på fade/skåle, lige til at sætte på bordet.
· Det varme holdes varmt i varmekasser, dog skal man selv sørge for at skære kødet og anrette tilbehør (kartofler, grønt) i skåle eller fade.
· Buffet min. 15 personer – mandag til lørdag
· Sammensæt menu min. 15 personer – mandag til lørdag
· Emballage leveres retur til Vindinggårds selskabslokaler i rengjort stand senest 5 dage efter modtagelse. (Er emballagen ikke rengjort opkræves 500,-).
· Aftal hvornår I vil komme med servicen igen
· Levering fra 70 kr. eller afhentes frit i Vindinggårds selskabslokaler til aftalt tidspunkt.
Betalingsmetoder
• Betaling ved afhentning/levering med dankort, mobilepay eller kontant.
• Faktura, bankoverførsel.