


Brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Ordet stammer fra engelsk, og er en sammentrækning af ordene breakfast (morgenmad) og lunch (frokost). På dansk ses undertiden også mokost, dannet af morgenmad og frokost. Brunch er et stort måltid og spises ofte i weekenden. Brunch serveres senest kl. 12.
Brunch min. 14 personer
Røræg, bacon og brunchpølser
2 slags oste med marmelader
Spegepølse og rullepølse med tilbehør
Lun leverpostej med ristede champignons og bacon
Røget laksetartar med dild og rødløg
Kyllingespyd i barbeque
Pandekager med sirup
Frugtfad
Friskbagt brød og rugbrød
Juice, kaffe og te under middagen
235,-. Laves ikke ud af huset
Tilkøb til brunch
Røget lakseroulade 15,-
Grønsagstærter 10,-
Små oksekødsboller med cheddar 15,-
Ovnbagte kartofler med bacon 10,-
Arme ridder med sirup 10,-
Wienerbrød 12,-
Serranoskinke og chorizopølse 15,-
Tomatsalat 10,-
Vi laver også dåbskager! 35 kr pr. person